Welkom op de website van Balrak Sport Consultancy


 Why us?

Voordat je vraagt wat Balrak Sport Consultancy voor je kan doen is het evenzo belangrijk om je af te vragen wat jouw doelen zijn.
Tot hoever durf je te gaan? Ken je je grenzen? Ben je bereid deze te verleggen? Durf je je open te stellen voor nieuwe wegen en andere manieren? Kun je anders naar jezelf kijken dan hoe je altijd hebt gedaan?  

Balrak Sport Consultancy richt zich op iedereen die sportief bezig wil zijn zowel de recreatief sporter als de professionele sporter. Bij BSC is maatwerk het motto, laat ons weten wat je doelen zijn en wij werken er samen naartoe!

Ons concept

Balrak Sport Consultancy is ontstaan uit verschillende behoeften. De oprichter Ashwin Balrak (zelf oud-topsporter met meerdere titels behaald in het thaiboxen) werd vanuit zijn netwerk vaak gevraagd om beginnende professionals te begeleiden. Tijdens de oprichting van BSC bleek dat er ook behoefte was in de buurt aan een sportschool voor recreanten en jongeren. BSC heeft ingespeeld op deze vraag en is gestart als zeer laagdrempelige sportschool niet alleen voor startende thaiboxtalenten maar toegankelijk voor een ieder die op een of andere manier iets aan sport wil doen.

De jeugd

Aangezien de jeugd onze toekomst is, heeft BSC speciale trainingsmodules voor jongeren ontwikkeld. Hierbij staat niet alleen de sportieve prestatie centraal maar ook het samenzijn en op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Op deze manier van trainen proberen wij onze sportende kinderen een stukje mentaliteit mee te geven die bevorderlijk zal zijn voor een positieve ontwikkeling op meerdere vlakken dan alleen in de sport.